SKIPtram

U bent hier: Home > KleinSERIEfabrikanten > YOZO

YOZO

Updates staan onderdaan.

In Prievidza ( Slowakije ) woont Jozef Baca een kleinserie "fabikant" of kunstenaar met voornamelijk produkten uit de CKD Tatra serie.

Het eerste model is inmiddels binnen en is van een geweldige kwaliteit. Ik kan ruastig zeggen dat alles wat ik in de afgelopen jaren binnen heb gehad op dit gebied bij deze zending verbleekt en erger nog de bouwsets van SKIPtram zelf halen het hier niet bij ( moeilijk om toe te geven maar wel eerlijk).

De bouwsets zijn zeer verzorgd en uitgebreid voorzien van allerlei extra's op verzoek. Yozef maakt net asl SKIPtram gebruik van Hallimng aandrijvingen en de modellen zijn voorzien van verlichting front en achterkant en interieur verlichting. Om je tramvingertjes bij af te likken.

 © Yozef Baca

Verdere informatie kunt U in het nederlands krijgen via  SKIPtram

Onderstaande foto komen van zijn site http://yozo-designmodels.blogspot.com/

Update 04-03-2014

De T3 van Praag in H0 ( Bratislava in H0m)

Een model in topvorm met aandrijving, binnenverlichting  front en sluitlichten en Lijnfilm verlichting( spiegels nog niet gemonteerd).

Afwerking en uitvoering van een ongekende kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. geen wonder dat je heel lang moet wachten en dat de series altijd snel zijn uitverkocht.


Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben