SKIPtram

U bent hier: Home > MODEL in H0 (1:87) > RTM materieel > De RTM BW 1525 ex NVMB

De RTM BW 1525 ex NVMB

Deze door Franco Belge gebouwde wagen heb ik als bouwpakket van Ferivan gekocht.De wagen zat netjes verpakt in een goede doos. Er ius geen handleiding bijgevoegd maar alles wijst zich vanzelf. De bijgeleverde draaistellen zijn op het Stangl (weense souvenier modellen) principe gebaseerd. Ze passen alleen na uitgebreide nabewerking in de gaten van de bodemplaat en heebn een gebrekkige beweegbaarheid. Overigens wordt door RTM specialisten betwijfeld of de goede schortplaten zijn bijgeleverd. Na het afwerken van de kappen het geheel volgens voorbeeld gespoten en gemonteerd.

En toen lekker in de verkeerde kleur gespoten zoals bovenstaande foto, moet je je als GETArnhemmer je maar niet met de RTM bemoeien. Bij het overspuiten in de rode kleur ging er dus het een en ander opwerken waardoor je dit mooie geweatherde dak krijgt.

Het model is intussen na enkele commentaren van specialisten ook nog hoger op zijn poten gezet waardoor de goede look onder de draaistellen nagebootst wordt. Alle logotjes en nummers op de computer zelf ontworpen waarbij het RTM logo eigenlijk niet op blank te drukken is en ik geen wit kan drukken, maar onderstaand het  compromis.

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben